скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

Unification Day : 
Christmas Eve : 
😥
Christmas Day : 
😥
Boxing day : 
Christmas Day Obs. : 
Christmas Day Obs. : 
Визначте період
..в Bulgaria
сьогодні, четвер, 30 червень, 2022

робочий день : так
тиждень : 26 / 52
день року : 181 / 365
робочий день року : 122 / 249
приурочувати (UTC +01) : 06:30
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:30 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:30 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:30 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:30 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:30 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:30

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:30

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:30

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:30

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:30

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:30

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:30

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:30

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:15

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:30

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:30

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:30

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:30

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:30

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
черв.

30
06:30
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom & Ireland
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Schweiz
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


(Id: )


API
API
контакти
Excel